nieuws

Restaurantgasten eten uit toiletpotten

Horeca

Gasten van een restaurant in Taiwan eten sinds kort uit een wel zeer opvallend bord. Of beter gezegd: een zeer opvallende pot. Marton Restaurant in Kaohsiung serveert de maaltijden namelijk in een heuse toiletpot.

Restaurantgasten eten uit toiletpotten

De toiletpot wordt geserveerd op tafel inclusief bijbehorende stokjes. De pot heeft de afmeting van een groot bord en is volledig in de vorm van een toiletpot, inclusief spoelbak. Het minitoilet wordt gebruikt voor zowel het voor-, hoofd- als nagerecht.

De eigenaar van het restaurant wil met dit zeer opvallende servies het eten in zijn zaak nog plezieriger maken. De toiletpotten trekken veel bekijks, meldt nieuwssite NBC 17. De kans is groot dat er op korte termijn meer restaurants in het Aziatische land opengaan met toiletpotten als borden.

Reageer op dit artikel