nieuws

Rezidor lanceert nieuw hotelmerk

Horeca

Rezidor SAS Hospitality start een nieuw lifestyle hotelmerk onder de naam Hotel Missoni. De hospitality-gigant gaat hiervoor nauw samenwerken met het Italiaanse modehuis Missoni. Amsterdam wordt genoemd als één van de vestigingsplaatsen het nieuwe hotelmerk.

Rezidor lanceert nieuw hotelmerk

Dat maakt e-hotelier.com bekend. De nieuwe hotels worden gebouwd in Italiaanse stijl en geven de bezoekers het gevoel zich te wanen in dit modieuze en historische land. De Italiaanse sfeer wordt doorgevoerd in alle hotelkamers, badkamers en restaurants van het hotel. Rezidor SAS en Missoni werken bij de totstandkoming van de hotels niet alleen nauw samen met elkaar, ook hebben ze de bekende architect Matteo Thun in de arm genomen.

Rezidor SAS is momenteel in onderhandeling over locaties voor de nieuwe hotels. Amsterdam wordt genoemd als één van de plaatsen. Verder gaat het om de regio’s Europa, Rusland, Azië en het Midden-Oosten. De eerste drie vestigingen van Hotel Missoni moeten open zijn in 2007. In 2010 moeten er dertig van deze hotels zijn.

Volgens ceo Kurt Ritter van Rezidor SAS gaat het hierbij veel verder dan alleen een deal tussen het hotelbedrijf en het modehuis. ‘We hebben een intensieve relatie. Het is ook de enige manier waarop een merk als deze zich kan ontwikkelen. Ik weet zeker dat bij de lancering van het merk in 2007 Hotel Missoni een grote impact heeft op de hotelmarkt’, aldus Ritter.

Reageer op dit artikel