nieuws

Rhythm of Life

Horeca

Bakker & Clients, Insomnia Events, Antagon & North SeaVenue presenteren op 15,16 juni en 14,15 september 2006, de première van Rhythm of Life. Rythm of Life is een mix van heerlijk eten, trendy theater en dance. Het is een evenement vol interactie met het hedendaagse leven waarbij de zintuigen; ruiken, proeven, zien, horen en voelen optimaal worden geprikkeld.

De industriële locatie North Sea Venue in Zaandam wordt als actief theater ingezet. Met verrijdbare podia, uit muren en plafonds verschijnende acts en uit het niets springend theater, worden de bezoekers keer op keer in het kloppend hart van dit spektakel geplaatst. Voor relaties of bedrijven kan een volledige turn-key “look and feel” via een eigen website gerealiseerd worden. Voor informatie kijk op rythm of life.nl

Reageer op dit artikel