nieuws

Rijstspecialiteiten met nieuwe uitstraling

Horeca

De uitstraling van de grootverpakkingen in het specialiteitenrijst-segment van Silvo is onlangs aangepast. Silvo biedt de vijf rijstspecialiteiten pandan, basmati, parboiled, Surinaamse en zilvervliesrijst aan in verschillende verpakkingsformaten van 2, 3, 4,5 en 10 kilo. Door de uitstraling aan te passen is er nu een herkenbare lijn met eenzelfde uitstraling ontstaan. Daarnaast zijn de zakken […]

De uitstraling van de grootverpakkingen in het specialiteitenrijst-segment van Silvo is onlangs aangepast. Silvo biedt de vijf rijstspecialiteiten pandan, basmati, parboiled, Surinaamse en zilvervliesrijst aan in verschillende verpakkingsformaten van 2, 3, 4,5 en 10 kilo.

Door de uitstraling aan te passen is er nu een herkenbare lijn met eenzelfde uitstraling ontstaan. Daarnaast zijn de zakken van 3 en 4,5 kilo voorzien van een makkelijk handvat. Evenals de 10-kilotassen, die hersluitbaar zijn en er uitzien als handzame luxe draagtassen.

Informatie: Silvo, Papendrecht, tel. (078) 644 45 46.

Reageer op dit artikel