nieuws

Romig softijs-snoepje

Horeca

Een ijsje gemaakt van Fruitella®Jellies, een fruitsnoepje met een jelly kern en een krokant laagje, gecombineerd met romig Friso softijs. Bij bestelling van vijf dozen ijs/shakemix poeder of 20 dozen vloeibare ijs/shakemix, ontvangt de ondernemer eenmalig alle benodigdheden voor het maken en promoten van Jellies Ice. Een doos Jellies Ice bevat: 60 Jellies Ice bekertjes […]

Romig softijs-snoepje

Een ijsje gemaakt van Fruitella®Jellies, een fruitsnoepje met een jelly kern en een krokant laagje, gecombineerd met romig Friso softijs. Bij bestelling van vijf dozen ijs/shakemix poeder of 20 dozen vloeibare ijs/shakemix, ontvangt de ondernemer eenmalig alle benodigdheden voor het maken en promoten van Jellies Ice. Een doos Jellies Ice bevat: 60 Jellies Ice bekertjes en lepeltjes, 60 zakjes Fruitella Jellies en een handleiding.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Friesland Madibic Food Service in Nuenen, (040) 29 90 111.

Reageer op dit artikel