nieuws

Ron Blaauw wordt ‘Ron Roze

Horeca

Ron Blaauw noemt zichzelf deze week Ron Roze. De tweesterrenkok vraagt zo aandacht om de stichting Pink Ribbon te ondersteunen. Blaauw zijn nieuwe tijdelijke naam in herkenbaar lettertype op zijn koksbuis bevestigd.

Ron Blaauw wordt ‘Ron Roze

Deze week heet ik Ron Roze, laat Blaauw weten op Facebook. ‘Steun Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker’, aldus de Amsterdamse tweesterrenchef.

Blaauw krijgt op Facebook veel bijval over zijn steun voor het goede doel. Zo meldt Danje Mieck ‘het is niet het principe dat telt, maar het punt dat je maakt’ en grapt Hans Melissen ‘alles rosé gebraden en rosé erbij’.

Ron Blaauw is een van de meest fanatieke Facebook-gebruikers onder de topkoks in Nederland. Blaauw heeft meer dan 2.600 vrienden op het snel groeiende sociale netwerk.

Reageer op dit artikel