nieuws

Rookgordijn

Horeca

Het terras is het verlengstuk van het horecabedrijf. Waarom dan niet een gordijn op het terras ophangen, vraagt Peter Groenewold van Het Woonhuis in Stadskanaal zich af. Bijvoorbeeld als tochtgordijn, tegen felle zon of om het rookgedeelte aan te geven. Niet elke stof is hiervoor geschikt. Het Woonhuis in Stadskanaal komt met een gordijnstof die schimmelwerend, water- en vuilafstotend en uv-bestendig is.

Rookgordijn

Dat betekent dat de kleuren goed blijven. De collectie bestaat uit effen stoffen in meer dan 60 kleuren van 140 cm breed. Men kan de stof op zeilringen met een draad van roestvrijstaal ophangen. Peter Groenewold: ‘We hebben nog geen projecten in de horeca uitgevoerd, maar dat laat niet lang meer op zich wachten. Ik heb verschillende horecaondernemers in de regio gesproken die enthousiast zijn over zo’n ‘rookgordijn’. Het is niet alleen comfortabel voor de roker, maar geeft ook een gevoel van intimiteit.’

Groenewold Het Woonhuis, Stadskanaal. Tel. (0599) 61 44 90. www.hetwoonhuis.com.

Reageer op dit artikel