nieuws

Rookverbod bij topzaak La Rive

Horeca

Restaurant La Rive, de met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid van het Amstel Hotel in Amsterdam, voert een rookverbod in. Dit na klachten over sigaretten- en sigarenrook van vooral veel Amerikaanse bezoekers.

Rookverbod bij topzaak La Rive

Dat meldt De Telegraaf. Het rookverbod gaat in vanaf 1 mei. Het geldt niet alleen voor toprestaurant La Rive maar ook voor de Bar Brasserie van het befaamde Amsterdamse hotel. Wie toch een sigaar of sigaret wil opsteken, moet verkassen naar de lounge van het hotel.

‘Wij merkten dat er behoefte is aan culinair genieten zonder rookoverlast’, aldus directeur Hendrik Bosch van het Amstel Hotel in De Telegraaf over de maatregel. Daarnaast kreeg Bosch veel klachten van vooral Amerikaanse bezoekers. Die zijn gewend aan rookvrije restaurants.

Reageer op dit artikel