nieuws

Rudolph

Horeca

Beursprimeur in deze stand is Rudolph, een nieuw alcoholisch drankje dat in samenwerking met Born Sportscare is ontwikkeld. Deze energy booster wordt geleverd in een nieuw design Pet-flesje, heeft een inhoud van 36 milliliter en een alcoholpercentage van 12,6 procent. Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 stuks. Elke verpakking is voorzien van Rudolph-gadgets […]

Beursprimeur in deze stand is Rudolph, een nieuw alcoholisch drankje dat in samenwerking met Born Sportscare is ontwikkeld. Deze energy booster wordt geleverd in een nieuw design Pet-flesje, heeft een inhoud van 36 milliliter en een alcoholpercentage van 12,6 procent. Verkrijgbaar in een verpakking van 30 of 60 stuks. Elke verpakking is voorzien van Rudolph-gadgets in de vorm van een aantal rode neuzen, kledingstickers en tattoo’s.

De afmetingen van de verpakking zijn afgestemd op de standaard binnenmaten van koelinrichtingen. Tevens is voor dit product een unieke minicooler ontwikkeld, waarin het drankje op de juiste temperatuur blijft. Deze ‘eyecatcher’ met rode LED-verlichting, zorgt tevens voor een sfeervolle verlichting. Horecaondernemers die Rudolph in hun assortiment opnemen, krijgen deze minicooler gratis (vanaf februari 2005 leverbaar).

RUDOLPH NEDERLAND / 05.212 (Horecava 2005)
Tel. 0800-RUDOLPH (0800 – 7836574)
www.rudolph.cc (consument)
http://business.rudolph.cc (ondernemer)

Reageer op dit artikel