nieuws

Ruime keuze aan winter- en kerstdessins

Horeca

De komende winter biedt Duni een uitgebreide keuze in winter- en kerstdessins. Zo versterkt het nostalgische dessin van Winter Night het ‘samenzijn’ en geeft een huiselijke sfeer in het (bedrijfs)restaurant of instelling. Cashmere (bordeaux, goud en buttermilk) en Chamonix (blauw) zijn daarentegen trendy designs. Van beide dessins zijn ook tête a têtes verkrijgbaar, de trend […]

De komende winter biedt Duni een uitgebreide keuze in winter- en kerstdessins. Zo versterkt het nostalgische dessin van Winter Night het ‘samenzijn’ en geeft een huiselijke sfeer in het (bedrijfs)restaurant of instelling. Cashmere (bordeaux, goud en buttermilk) en Chamonix (blauw) zijn daarentegen trendy designs. Van beide dessins zijn ook tête a têtes verkrijgbaar, de trend voor de kale tafel.

Het klassieker dessin Pineforest Red met bestekpochette is met name geschikt voor een lunchbuffet met kerst. Verder is het dessin Copperfield weer verkrijgbaar net als de specials; Metall bal kaarsen, een chique trendy kaars in diverse kleuren en Christmas (papieren) placemats.
Informatie: Duni, Breda, tel. afdeling Customer Service (076) 543 23 45 of www.duni.com.

Reageer op dit artikel