nieuws

’s-Hertogenbosch opnieuw Meest Gastvrij

Horeca

’s-Hertogenbosch is voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot Meest Gastvrije stad. De Brabantse plaats scoort met name goed op het gebied van horeca en vrije tijd. Het liet Breda, Maastricht, Utrecht en Nijmegen achter zich.

’s-Hertogenbosch opnieuw Meest Gastvrij

De titel is in initiatief van adviesbureau Van Spronsen & Partners en VVV Nederland. Zij ondervroegen achtduizend personen in de 21 grootste steden van ons land. Per stad zijn steekproefsgewijs 381 enquêtes uitgevoerd.

Voor ’s-Hertogenbosch, ook in 2010 winnaar, is nog winst te behalen op het gebied van bereikbaarheid per openbaar vervoer, verlichting en groenvoorziening in de stad. Breda en Maastricht eindigden op respectievelijk plek 2 en 3. De top 5 wordt gecompleteerd door Utrecht (4) en Nijmegen.

Reageer op dit artikel