nieuws

Salades als broodbeleg

Horeca

Johma Professioneel heeft het concept Broodjes Salades vernieuwd. De salades hebben een grovere structuur gekregen en zijn zichtbaar rijker gevuld. Bovendien is het assortiment uitgebreid met twee nieuwe salades; de Eibaconsalade, een combinatie van ei en bacon in een saus met groene kruiden en de Hamkaassalade, ham en geraspte kaas in een romige saus met […]

Johma Professioneel heeft het concept Broodjes Salades vernieuwd. De salades hebben een grovere structuur gekregen en zijn zichtbaar rijker gevuld. Bovendien is het assortiment uitgebreid met twee nieuwe salades; de Eibaconsalade, een combinatie van ei en bacon in een saus met groene kruiden en de Hamkaassalade, ham en geraspte kaas in een romige saus met mosterdzaadjes en peterselie.Johma Broodjes Salades zijn verpakt in één kilogram bak. Deze salades komen in plaats van de huidige schepsalades.

Voor meer informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel (053) 5373400

Reageer op dit artikel