nieuws

Saladesauzen

Horeca

Nieuw in het assortiment van Hellmann’s zijn de Creamy Dressings, kant-en-klare dressings op basis van yoghurt en zure room. Vijf smaken zijn er: Yogurt, Greek, Ranch, Thousand Islands en Blue Cheese. Ze zijn direct schenkbaar uit de literverpakking.Finest Salad Sauce is een aanvulling op het saladeassortiment. Deze saladesaus heeft een laag vetgehalte (35 procent olie) […]

Nieuw in het assortiment van Hellmann’s zijn de Creamy Dressings, kant-en-klare dressings op basis van yoghurt en zure room. Vijf smaken zijn er: Yogurt, Greek, Ranch, Thousand Islands en Blue Cheese. Ze zijn direct schenkbaar uit de literverpakking.
Finest Salad Sauce is een aanvulling op het saladeassortiment. Deze saladesaus heeft een laag vetgehalte (35 procent olie) en vormt de basis voor verse, gemengde salades.Hellmann’s Real Mayonaise is sinds kort verkrijgbaar in drie verschillende formaten. Naast de 1,8 liter kunststof verpakking is er een tien liter emmer (voorheen negen liter) en de nieuwe 475 grams glazen verpakking voor kleinere gebruikers.

Voor informatie: Caterplan, Hilversum. Tel. (0800) 023 13 47.

Reageer op dit artikel