nieuws

Samenwerking

Horeca

Van Hessen in Ridderkerk en Fri-Jado in Etten-Leur gaan samenwerken op het gebied van automatisering. Beide ondernemingen willen de dienstverlening verbeteren door een totaalpakket te leveren dat is afgestemd op de horecaondernemer. Dit totaalpakket omvat de kassasystemen van Van Hessen en geautomatiseerde drankdoseer- en tapsystemen van Fri-Jado. De ondernemer heeft met deze apparatuur dan te […]

Van Hessen in Ridderkerk en Fri-Jado in Etten-Leur gaan samenwerken op het gebied van automatisering. Beide ondernemingen willen de dienstverlening verbeteren door een totaalpakket te leveren dat is afgestemd op de horecaondernemer. Dit totaalpakket omvat de kassasystemen van Van Hessen en geautomatiseerde drankdoseer- en tapsystemen van Fri-Jado. De ondernemer heeft met deze apparatuur dan te maken met één contactpersoon.
Het Van Hessen-pakket omvat o.a. de Micros 8700, de Micros 3700 met het Windows NT operating systeem en de Inka-lijn. Fri-Jado levert drankenautomatisering voor bieren, limonades, wijnen, gedistilleerd, koffie en thee.
Voor informatie: Van Hessen, Ridderkerk. Tel. (0180) 44 28 00.

Reageer op dit artikel