nieuws

Sandton heeft mooiste hotelkamer van Nederland

Horeca

Suite 211 van Sandton-hotel Pillows in Zwolle heeft de verkiezing De Mooiste Hotelkamer van 2011 gewonnen. Ook de derde plek is voor een Zwolse kamer: de Magnolia suite van Librije’s hotel. De Vliegtuigsuite in Teuge zorgt voor een volledig Overijssels podium.

Sandton heeft mooiste hotelkamer van Nederland

Het was de tweede keer dat online de mooiste hotelkamer van Nederland kon worden gekozen. Bijna 12.500 mensen brachten hun stem uit op één van de 44 genomineerde kamers.

Suite 211 kreeg met afstand de meeste stemmen: 2.654. Op de Vliegtuigsuite werd 792 maal gestemd, de Magnolia suite ontving er 625. De drie winnende kamers werden geveild en dat leverde 2.775 euro op voor de stichting Heppie.

De winnende suite is een van de 45 luxe kamers van het Zwolse hotel. Sandton-woordvoerder Marieke Klosters vertelt in De Stentor dat Suite 211 is uitverkozen omdat het ‘een grote, luxe kamer is met rijke materialen’.

Ook de activiteiten met social media door Sandton hebben volgens haar een rol gespeeld. ‘Onze gasten voelen zich bij ons betrokken en beschouwen ons als een sympathieke hotelketen.’

Vorig jaar was de primeur voor het Sandton Château De Raay in Baarlo.

Reageer op dit artikel