nieuws

Sandwichbrood

Horeca

Van den Berg presenteert Pane per tramezzini, ofwel sandwichbrood zonder korstjes in de kleuren rood, groen, wit en bruin. Dit Italiaanse product van het merk Semenzato is 90 dagen ongekoeld houdbaar. In een verpakking zitten tien plakken; de afmetingen zijn 47 x 11 cm. Suggesties over dit nieuwe product: high tea sandwiches, broodrolletjes, sandwichrol en […]

Van den Berg presenteert Pane per tramezzini, ofwel sandwichbrood zonder korstjes in de kleuren rood, groen, wit en bruin. Dit Italiaanse product van het merk Semenzato is 90 dagen ongekoeld houdbaar. In een verpakking zitten tien plakken; de afmetingen zijn 47 x 11 cm.

Suggesties over dit nieuwe product: high tea sandwiches, broodrolletjes, sandwichrol en borrelhapjes. Van den Berg wijst ook nog op de Amerikaanse eetpaleizen Dean en Deluca, die een tonijn-sandwichrol op de kaart hebben staan. Geïnteresseerden kunnen de originele recepten aanvragen.

Van den Berg, Oosterhout. Tel. (0162) 47 61 61.

Reageer op dit artikel