nieuws

Schietpartij bij Now&Wow

Horeca

Een 23-jarige man uit Capelle aan den IJssel is zaterdagochtend vroeg zwaar gewond geraakt door een schietpartij voor één van de bekendste discotheken van Rotterdam, Now&Wow. In een poging de vermoedelijke daders aan te houden, schoot de politie later op de snelweg A13 op een auto. De twee mannen wisten echter te ontkomen.

Schietpartij bij Now&Wow

Volgens de politie werd het slachtoffer neergeschoten toen hij voor de deur van de uitgaansgelegenheid onenigheid had gekregen met de mannen. De daders hebben de man ook getrapt en geslagen.

De twee daders vluchtten in een auto via de A13 in de richting van Den Haag. De politie dwong het voertuig op de snelweg tot stoppen, maar de bestuurder gaf alsnog gas en ging er vandoor. ‘Daarop is er gericht op de auto geschoten’, aldus een woordvoerster van de politie. De twee zijn nog spoorloos.

Reageer op dit artikel