nieuws

Schietpartij partycentrum met jaarwisseling

Horeca

Bij een schietpartij bij partycentrum De Hooiberg in Rotterdam is tijdens de jaarwisseling een 24-jarige man om het leven gekomen. De man raakte zwaargewond en bezweek zondagochtend aan zijn verwondingen. Dat meldde de politie zondag.

Schietpartij partycentrum met jaarwisseling

De Rotterdammer werd rond 18.00 uur meerdere malen beschoten. Twee surveillerende agenten die getuige waren van het incident, konden de schutter vrijwel direct aanhouden. De verdachte is een 22-jarige Rotterdammer. Over de aanleiding voor de schietpartij is nog niets bekend.

De jaarwisseling is in ons land relatief rustig verlopen. Alleen in Rotterdam hing een agressieve sfeer en zorgden dronken feestvierders voor overlast en vernielingen.

Reageer op dit artikel