nieuws

Schmeinck naar Zuid-Afrika

Horeca

Angélique Schmeinck zal Nederland vertegenwoordigen op het Cape Gourmet Festival in Zuid-Afrika.

Het evenement vindt de laatste twee weken van mei plaats, in het Holiday Inn Lord Charles Hotel in Kaapstad. Doel van het festival is het publiek kennis laten maken met diverse internationale keukens. Dit gebeurt door middel van demonstraties.
Schmeinck is als enige Nederlandse kok afgevaardigd om de nationale keuken aan het toerisme te presenteren. Ze moet voor de gelegenheid diverse menu’s samenstellen op basis van Nederlandse producten. De bereiding vindt plaats in de keuken van het Lord Charles Hotel. Schmeinck over haar deelname: ‘Rudolf Bos, chef-kok van het hotel, heeft mij gevraagd. Ik ben gewend voor publiek te werken en demonstraties te geven. Voor deze gelegenheid heb ik kunst met Nederlandse producten gekozen. Dat is ook het onderwerp van het boek waar ik momenteel aan werk.’

Reageer op dit artikel