nieuws

Schone glazen met waterbesparend spoelsysteem

Horeca

Het AquaFox systeem is bedacht door een horecaondernemer en in samenwerking met Johnson Diversey en Gom Horeca Diensten verder ontwikkelt.AquaFox is een automatisch spoelbaksysteem en geeft optimale schone glazen. Een sensor registreert het aantal te spoelen glazen. Alleen wanneer het nodig is ververst het systeem het water en voegt zeep (bierglasreiniger) toe. Volledig automatisch. Dit […]

Het AquaFox systeem is bedacht door een horecaondernemer en in samenwerking met Johnson Diversey en Gom Horeca Diensten verder ontwikkelt.
AquaFox is een automatisch spoelbaksysteem en geeft optimale schone glazen. Een sensor registreert het aantal te spoelen glazen. Alleen wanneer het nodig is ververst het systeem het water en voegt zeep (bierglasreiniger) toe. Volledig automatisch. Dit scheelt honderden euro’s per jaar aan water. In drie kwartier is het spoelbaksysteem geïnstalleerd. De bestaande kraan en sternaspoeling zijn gewoon te gebruiken.
Het complete systeem kost € 1,00 per dag, neemt weinig ruimte in en heeft een overzichtelijk RVS-bedieningspaneel. Via onderstaand telefoonnummer is een vrijblijvende afspraak te maken voor berekeningen van de individuele waterbesparing.
Informatie: AquaFox Nederland, Den Haag, tel. 0800 – AQUAFOX (278 2369) of www.aquafox.nl

Reageer op dit artikel