nieuws

Servex zet in op döner kebab

Horeca

Servex gaat op twintig treinstations in ons land döner kebab verkopen. Het populaire Turkse gerecht komt naast het huidige voedselaanbod op NS-stations. Dat heeft Servex bekendgemaakt.

Naast broodjeszaken waar döner kebab te verkrijgen is, biedt Servex op korte termijn ook Aziatisch getinte etenswaren aan op treinstations in ons land. Het gaat hierbij om noedelgerechten. Servex zegt zich te hebben georiënteerd bij soortgelijke zaken in Parijs.

Servex wil met de herpositionering de verkooppunten op treinstations er frisser laten uitzien. De verschillende huidige formules worden aangescherpt, zodat consumenten er sneller iets bestellen.

Servex is onder meer verantwoordelijk voor de filialen van Burger King, Pizza Hut en Kiosk op stations. Het bedrijf is goed voor een jaaromzet van 285 miljoen euro. Afgelopen jaar gaf de gemiddelde bezoeker 3,20 euro uit aan producten bij een formule.

Reageer op dit artikel