nieuws

SK nr. 2 Lagere energienota voor KHN-leden

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland gaat met de energiebedrijven NUON, ENECO en ENBW een overeenkomst aan, waarmee KHN-leden tegen een lagere prijs elektriciteit kunnen afnemen.

De kortingen variëren van 15 tot ruim 30 procent, afhankelijk van het afnamevolume, de verhouding dag/nacht in het elektriciteitsverbruik en het energiebedrijf waarvoor men kiest. Een rekenmodel op website www.horeca.org geeft aan welke van de drie energieleveranciers voor een horecabedrijf het voordeligst uitpakt. De korting geldt vooralsnog alleen bij een afname van minimaal 3 x 80 ampère. Dit komt overeen met een energienota van 30.000 gulden per jaar. Met de overeenkomst neemt KHN een voorschot op het vrijkomen van de elektriciteitsmarkt in 2002.

Reageer op dit artikel