nieuws

Sligro-baas Topman van het Jaar

Horeca

Abel Slippens van Sligro Food is gekozen tot Topman van het Jaar 2006. Slippens kreeg de onderscheiding uitgereikt in een hotel in Noordwijk. Slippens rekende af met Heemskerk (Rabobank), Van der Veer (Shell), Nooteboom (Randstad) en Wijers (Akzo Nobel).

Sligro-baas Topman van het Jaar

Dat meldt NOS.nl. Slippens wordt omgeschreven als een echte entrepreneur. Hij heeft oog voor kansen. Daarnaast houdt hij ook de waardegroei op de lange termijn in de gaten. Sinds zijn komst in 1989 bij het groothandelbedrijf werd het aandeel van Sligro zeventien maal zo veel waard.

Vorig jaar kocht Sligro een deel van de Edah-winkels. Die worden veranderd in de eigen supermarktformule EM-TÉ. Sligro is in de horeca marktleider en beheert daarnaast nog diverse horecaconcepten.

Zie ook: Abel Slippens voorspelt sterke groei Sligro

Reageer op dit artikel