nieuws

Sligro Venlo promoveert naar grootste typegroep

Horeca

De Sligro vestiging in Venlo is uitgebreid in meters en assortiment. De oppervlakte van de verkoopruimte steeg met 25 procent van 6.300 naar 7.900 m2. Daarmee behoort de vestiging in Midden-Limburg tot type drie, de grootste typegroep van Sligro.

Vanavond heropent Sligro haar deuren met een feestavond voor genodigden met de werknaam ‘van bitterbal tot truffel’. Naast muziek vervormt een beeldend kunstenaar met een motorzaag een groot massief blok ijs tot een ijssculptuur.

‘De verbouwing en uitbreiding zijn vooral geschikt om het aanbod verse producten verder te professionaliseren zoals verse vlees, verse vis, wild en gevogelte, AGF en Brood en Banket en Patisserie’, meldt Wilco Jansen namens de groothandel.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel