nieuws

Smaakvol saladeconcept

Horeca

Fano heeft een nieuw assortiment salades geïntroduceerd onder de naam Salade Mignon. Deze nieuwe groep bestaat uit 8 verschillende varianten: Italiaanse pastasalade, Fruits de mer salade, Mediterrane aardappelsalade, Griekse fetasalade, Komkommersalade zoet-zuur, Witte koolsalade met paprika, Taboulé en Pasta zalmsalade. De salades zijn kleurrijk en hebben een grove structuur met herkenbare ingrediënten. De verpakkingen van […]

Fano heeft een nieuw assortiment salades geïntroduceerd onder de naam Salade Mignon. Deze nieuwe groep bestaat uit 8 verschillende varianten: Italiaanse pastasalade, Fruits de mer salade, Mediterrane aardappelsalade, Griekse fetasalade, Komkommersalade zoet-zuur, Witte koolsalade met paprika, Taboulé en Pasta zalmsalade. De salades zijn kleurrijk en hebben een grove structuur met herkenbare ingrediënten. De verpakkingen van 900 gram zijn doorzichtig en hersluitbaar.

Informatie: FanoFineFood bv, Oosterwolde, tel. (0516) 56 88 99

Reageer op dit artikel