nieuws

Snackkoerier nr. 4 2001

Horeca

Ook Snackkoerier besteedt aandacht aan de bse-crisis.Verder volop nieuws en actualiteien.

Geen orgaanvlees van runderen in frikandellen

Snackfabrikanten verwerken geen orgaanvlees van runderen in frikandellen. Het eten van een frikandel levert daardoor geen gevaar op voor de volksgezondheid.

Snacksector lijdt geen omzetverlies door angst voor gekkekoeienziekte

Cafetairahouders ondervinden geen hinder van de bse-crisis. In tegenstelling tot hamburgketen McDonald’s geen omzetverlies door de angst voor de gekkekoeienziekte. Wel stijgt de vraag naar vegetarische snacks.

Ondernemers dik tevreden over hun ijsmachine

Raymond Filippo van Super Snack in Nieuwkoop hect veel waarde aan een constante ijskwaliteit, daarom is er geen haar op het hoof van hem dat eraan zou denken om ooit een ander merk ijsmachine te kiezen dan een Electro Freeze van Wisselaar Fast Food in H.I. Ambacht.

Het is een uitdaging om jeelf op de proef te stellen

Geweldig, onvergetelijk, niet veracht. Woorden schieten Ron Vrancken tekort. Op 1 februari won de eigenaar van snackbar ‘Trepke in Spaubeek tijden de BBB in Maastricht de vakwedstrijd Het Lekkerste Snackmenu van nederland 2001.

Invoering euro vergt behoorlijke inspanning

Op 1 januari 2002 wordt de euro ingevoerd. De voorbereidingen die cafetaria- en ijssalonhouders moeten treffen zijn niet ingewikkeld, maar vergen wel een behoorlijke inspanning, zegt Carles Apers van Rabobank Nederland.

Reageer op dit artikel