nieuws

Snacksalades voor buffet

Horeca

Onlangs bracht Bonduelle twee frisse salades, Campagarde & Océane, op de horecamarkt. Deze salades zijn verrijkt met ingrediënten zoals gegrilde kip, cherrytomaatjes, ei en crispy maïskorrels. Ze zitten verpakt in een kwalitatieve doorzichtige bowl van 200 gram en zijn voorzien van een apart verpakte dressing met vorkje. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als ‘snacking’ salade. […]

Onlangs bracht Bonduelle twee frisse salades, Campagarde & Océane, op de horecamarkt. Deze salades zijn verrijkt met ingrediënten zoals gegrilde kip, cherrytomaatjes, ei en crispy maïskorrels. Ze zitten verpakt in een kwalitatieve doorzichtige bowl van 200 gram en zijn voorzien van een apart verpakte dressing met vorkje. Hierdoor zijn ze zeer geschikt als ‘snacking’ salade.

Ook passen de salades goed in een buffet en zorgen zij voor afwisseling in het bestaande assortiment. De salade bowls hebben een houdbaarheidsdatum van zeven dagen (na productie). Verder is er elke zomer en winter een wisselende seizoensalade verkrijgbaar.
Informatie: Bonduelle Food Service, Eindhoven, tel. (040) 261 88 33 of www.bonduelle-foodservice.com.

Reageer op dit artikel