nieuws

Snowworld wil naar Barcelona

Horeca

Snowworld wil een overdekte skibaan openen in de zonnige Spaanse metropool Barcelona. Dat zegt directeur-eigenaar Koos Hendriks van Snowworld Zoetermeer en Landgraaf. Het succes van Snowworld komt vooral op rekening van de horeca-activiteiten.

Snowworld wil naar Barcelona

‘Ik zou graag een Snowworld openen in Barcelona. Er zijn serieuze plannen’, verklapt Hendriks in Misset Horeca. ‘Verder verhuren we onze kennis en expertise. Twee oud-medewerkers zijn verantwoordelijk voor de exploitatie van het skiresort dat begin april is geopend in het bloedhete Dubai.’

Hendriks meldt dat het goed gaat met Snowworld, dat met een jaaromzet van 21 miljoen euro op de 45ste plaatst staat in de Misset Horeca Top-100. Snowworld groeide met 20 procent qua omzet en ook voor dit jaar verwacht Snowworld flink meer omzet. ‘We doen er alles aan mensen ook hartje zomer op de lange latten te krijgen. Skiën is dan gratis, de sneeuw ligt er toch, en geld verdienen we met horeca. In de zomer kun je bij Snowworld fantastisch barbecueën.’

Reageer op dit artikel