nieuws

Soep snel serveerklaar

Horeca

Het initiatief van Bestfoods Caterplan en Gelpa Verpakkingen is gebaseerd op de Supérieur-soepen van Knorr, ontwikkeld voor de horeca. Deze droge soepen zijn snel en eenvoudig klaar te maken. Kenmerkend aan Soup is Hot is dat de ondernemer zijn eigen vakmanschap communiceert, en dus niet de merknaam van de soepleverancier. Hij bereidt zelf de soep […]

Het initiatief van Bestfoods Caterplan en Gelpa Verpakkingen is gebaseerd op de Supérieur-soepen van Knorr, ontwikkeld voor de horeca. Deze droge soepen zijn snel en eenvoudig klaar te maken.
Kenmerkend aan Soup is Hot is dat de ondernemer zijn eigen vakmanschap communiceert, en dus niet de merknaam van de soepleverancier. Hij bereidt zelf de soep en verkoopt deze in de Soup is Hot-warmhoudbeker. In deze beker met ventieldeksel blijft de soep lang op temperatuur. Het assortiment omvat naast de traditionele Europese smaken ook varianten als Javaanse Kerriesoep, Amerikaanse Maïssoep, Franse Mosterdsoep, Bretonse Vissoep en Toscaanse Tomatensoep.
Een startpakket Soup is Hot bestaat uit verschillende smaken soep, bekers, servetten, draagtassen, lepels en promotiemateriaal. De soep wordt gepromoot als een gezond alternatief voor de lunch, als tussendoortje, als voorgerecht of als complete maaltijd.

Voor informatie: Bestfoods Caterplan, Hilversum. Tel. (0800) 023 13 47.

Reageer op dit artikel