nieuws

Speciaalbier

Horeca

Het handelsmerk van deze firma is een klassieke bierfles van 75 cl met champagnekurk. Gekozen is voor drie biersoorten: tripel, brune en special. Binnenkort wordt dat uitgebreid met witbier, blonde en stout.‘De horeca kan z’n gasten zo een ‘eigen bier’ aanbieden’, vertelt eigenaar Jillis Bloem. ‘Aardig voor bier- en eetcafés, maar bijvoorbeeld ook voor promotiedoeleinden […]

Speciaalbier

Het handelsmerk van deze firma is een klassieke bierfles van 75 cl met champagnekurk. Gekozen is voor drie biersoorten: tripel, brune en special. Binnenkort wordt dat uitgebreid met witbier, blonde en stout.‘
De horeca kan z’n gasten zo een ‘eigen bier’ aanbieden’, vertelt eigenaar Jillis Bloem. ‘Aardig voor bier- en eetcafés, maar bijvoorbeeld ook voor promotiedoeleinden of relatiegeschenken.’ Bij de eerste bestelling van minimaal twaalf dozen ontvangt de ondernemer gratis twaalf glazen en 400 viltjes, beide met opdruk ‘speciaalbier van het huis’.
Voor informatie: Bloem Speciaal Bier, Zutphen. Tel. (0871) 90 79 07.

Reageer op dit artikel