nieuws

SpecialBite.nl gaat strijd aan met Lekker

Horeca

Restaurantgids Lekker krijgt er een concurrent bij. De internetsite Specialbite.nl gaat volgend jaar de strijd aan met restaurantgids Lekker, door zelf met een jaaruitgave in tijdschriftvorm te komen. Dat maakte initiatiefnemer Ariane van Notten van Specialbite.nl deze week bekend.

SpecialBite.nl gaat strijd aan met Lekker

Van Notten deed haar plannen uit de doeken in het blad Carp. ‘Volgend najaar beginnen we met een jaaruitgave in tijdschriftvorm, een concurrent van Lekker. In de SpecialBite staan dan de vijfhonderd meest bijzondere restaurants. Er is namelijk ruimte voor een frisse, jongere en hippere tegenhanger.’

Specialbite.nl is een website met restaurantrecensies, voorzien van Engelstalig commentaar. Van Notten: ‘Maar we zijn geen culinaire recensenten. Daarvoor heb je mensen als Johannes van Dam, die uitlegt of iets goed is klaargemaakt. Wij zijn “spotters of special places”, wij gaan niet vertellen of een recept goed in elkaar zit.’

Reageer op dit artikel