nieuws

Speciale keukentang uitgevonden

Horeca

Denk je dat je alles gehad hebt op het gebied van keukentangen, wordt er weer iets nieuws uitgevonden, en het is nog zinnig ook. Deze keukentang is een meedenktang.

Speciale keukentang uitgevonden

Als je ‘m met de bek omlaag houdt, gaat hij open, maar als je ‘m met de bek omhoog houdt weet hij dat het werk gedaan is en wordt hij in gesloten toestand vergrendeld. Dat is handig, want zo neemt de tang in ruste niet zo veel ruimte in. Het brein dat dit alles regelt zit in het scharnier van de tang. Gewoon een mechanisme met een palletje dat de ene of de andere kant op valt en de tang al of niet vergrendelt.

Deze r.v.s. keukentang is in grote en kleine maten leverbaar. De grote tang is vooral handig voor het omdraaien van groot vlees in de braadslede. Gewoon met één hand oppakken en niet meer prutsen met twee vorken.De keukentang kan in gesloten toestand worden vergrendeld en opgeborgen. In het scharnier zit een mechanisme dat de vergrendeling regelt.

Reageer op dit artikel