nieuws

Spectaculaire bezorgnoviteit pizza’s

Horeca

Om bezorgpizza’s nog beter te laten smaken heeft de Amerikaanse keten Super Fast Pizza een wel heel bijzondere dienst geïntroduceerd. Koude pizza’s behoren definitief tot de verleden tijd.

Spectaculaire bezorgnoviteit pizza’s

Super Fast Pizza maakt haar naam volledig waar. Het bedrijf uit Fond du Lac in Wisconsin heeft bestelbusjes omgebouwd tot rijdende keukens met keuken waarin pizza’s kunnen worden gebakken op 600 graden Celsius. De bestelde pizza’s worden tijdens het rijden bereid. Zo leus van Super Fast Pizza luidt dan ook ’30 seconds from our oven to your door’.

De bestelbusjes zijn voorzien van telefoon en internetverbinding, zodat Super Fast Pizza onderweg de bestellingen aanneemt. Vanwege de snelheid stimuleert het bedrijf on line bestellingen. Wie via de site bestelt, krijgt gratis een Pepsi-product. Om de pizza zo snel mogelijk te bakken, hanteert Super Fast Pizza een beperkt assortiment van de zeven meest populaire pizza’s.

Reageer op dit artikel