nieuws

Spectaculaire koerswijziging Maison van den Boer

Horeca

Partycateraar Maison van den Boer gaat zich nu ook bezighouden met bedrijfscatering. De gerenommeerde partycateraar start een joint venture met Vitam Catering BV. Topman Noud van den Boer maakte het spectaculaire nieuws bekend.

De nieuwe organisatie gaat Sorbon heten. Sorbon gaat alle horeca en cateringactiviteiten verzorgen van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam. Dagelijks gaat de nieuwe cateringorganisatie zo’n 60.000 studenten en 8000 medewerkers, verspreid over twintig locaties, voeden.

Vanaf zijn vakantieadres in Turkije brengt Noud van den Boer het opzienbarende nieuws. ‘We zetten hiermee een nieuwe uitdagende stap en zullen en hard tegenaan moeten’, aldus Van de Boer in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel