nieuws

Speeddate-event in Amsterdam

Horeca

Snel, sneller, snelst. Op je eerste date een filmpje pakken, daar is natuurlijk niets vreemds aan. Wel als die date 3 minuten duurt. Pathé Tuschinski is woensdag 14 juni het decor voor dit vluggertje. Het speeddaten in de Amsterdamse bioscoop is bedoeld voor singles van 30+.

Speeddate-event in Amsterdam

Het event wordt georganiseerd door Romeo & Julia 3-Minutes-Dating. Het bedrijf van Monique Houtzager organiseert diverse datingevents door het hele land. En met succes, want 67 procent van de daters gaat met gemiddeld twee vervolgafspraken naar huis.

Het succes zit hem in de snelheid, want de deelnemers spreken op een avondje speeddaten al snel 25 singles. Het event in Tuschinski start 14 juni om 19.00 uur. Inschrijven kost 39,95 euro, inclusief een cocktail, een naborrel en een speelfilm. Meer informatie en aanmelden kan via de site van 3 minutes dating www.3minutesdating.nl

Reageer op dit artikel