nieuws

Sponsordeal Koksgilde en Rational

Horeca

Keukenapparatuurleverancier Rational is hoofdsponsor van Koksgilde. Het bedrijf heeft vorige week het sponsorschap bezegeld met een ferme handdruk tussen Henk Lunter van Rational Nederland Grootkeukentechniek en vice-president Theo Pieper van Koksgilde.

Sponsordeal Koksgilde en Rational

Daarmee verbindt Rational zich de komende periode aan diverse activiteiten van Koksgilde. Het zwaartepunt ligt hierbij om allerlei kookwedstrijden, zoals de Nationale Kampioenschappen voor Koks, Chef-koks en Koks in instellingen. Daarnaast sponsort Rational de kookwedstrijd om de Gouden Koksmuts.

Rational is sinds de oprichting in 1986 actief met het ondersteunen van professionele koks in het vak. Sinds jaar en dag is het bedrijf de nauw verbonden bij de wedstrijd om de Rational Combimaster Trofee.

Reageer op dit artikel