nieuws

Sta- en salontafel

Horeca

Perpetuum ontwikkelde voor de partyverhuur de Combi compact sta-tafel. In een handomdraai is deze solide geregistreerde sta-tafel om te bouwen naar een salontafel door middel van de twee verchroomde buizen. Dit levert horecaondernemers een besparing op in investeringskosten en transport- en opslagkosten. Vanuit een klein pakket (70 x 15 centimeter) is de Combi compact sta-tafelâ […]

Perpetuum ontwikkelde voor de partyverhuur de Combi compact sta-tafel. In een handomdraai is deze solide geregistreerde sta-tafel om te bouwen naar een salontafel door middel van de twee verchroomde buizen. Dit levert horecaondernemers een besparing op in investeringskosten en transport- en opslagkosten. Vanuit een klein pakket (70 x 15 centimeter) is de Combi compact sta-tafelâ in drie stappen gereed te maken voor gebruik. Het handvat onder het blad maakt de tafel makkelijk te transporteren. Bij het vervoeren van grotere hoeveelheden tafels is er een transportsysteem ontwikkeld.

De sta- en salontafel heeft een luxe, professionele uitstraling en is gemaakt van solide materialen. Het marmerlook blad is voorzien van een kunststof stootrand. De staanders zijn verchroomd en de stervoet is van aluminium. Het gewicht is 9,5 kilo.

Informatie: Perpetuum, Benthuizen, tel. (079) 343 98 86 of www.perpetuum.nl.

Reageer op dit artikel