nieuws

Stapelbaar

Horeca

Het dagelijks opbergen van luxe terrassen en loungesets kan lastig zijn. De terrasmeubels nemen soms erg veel ruimte in en werken daarnaast nogal onpraktisch. Met dit probleem in gedachten, ontwikkelde Homint de loungeset Sydney en de terrasfauteuil Laren. Alle onderdelen zijn stapelbaar tot vier stuks.

Stapelbaar

Loungeset Sydney is in iedere denkbare opstelling te plaatsen. Hierdoor is de ruimte op het terras volledig te benutten. De losse delen zijn koppelbaar, waardoor ze niet gemakkelijk verschuiven. De Sydney heeft een hoog zitcomfort door de diepe zit en de hoge rug.

Zowel Laren als Sydney zijn in drie kleuren kunststof vlechtwerk uit voorraad leverbaar. In donkerbruin, zwart en grijs/wit.

Homint, Emmeloord. Tel. (0527) 63 12 20. www.homint.nl.

Reageer op dit artikel