nieuws

Statiegeldwaaier

Horeca

Voorzitter Rudy Boekhoven overhandigde het eerste exemplaar tijdens een GDH-minisymposium op de Horecava aan Hans Wiegel, voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor.De statiegeldwaaier is bestemd voor chauffeurs van de drankengroothandels die aangesloten zijn bij de GDH. Met de waaier kan de chauffeur snel het juiste statiegeld in euro’s voor de verschillende typen flessen en kratten […]

Statiegeldwaaier

Voorzitter Rudy Boekhoven overhandigde het eerste exemplaar tijdens een GDH-minisymposium op de Horecava aan Hans Wiegel, voorzitter van het Centraal Brouwerij Kantoor.De statiegeldwaaier is bestemd voor chauffeurs van de drankengroothandels die aangesloten zijn bij de GDH. Met de waaier kan de chauffeur snel het juiste statiegeld in euro’s voor de verschillende typen flessen en kratten en combinaties daarvan bepalen. De waaier met gekleurde tapbladen is verdeeld in verschillende dranksoorten: frisdranken, waters, bier, zuivel en sappen. Dit maakt het opzoeken eenvoudig.
De waaier kan ook handig zijn voor horecaondernemers. Zij kunnen een exemplaar bestellen voor €20,-. Dit bedrag is inclusief BTW en verzendkosten.
Voor informatie: GDH, Rotterdam. Tel. (010) 477 40 33.

Reageer op dit artikel