nieuws

Stemmen in Spaans restaurant in New Jersey

Horeca

Een horecaondernemer uit Mountainside (New Jersey) in de Verenigde Staten heeft de komende presidentsverkiezingen in zijn land aangegrepen om een ludieke actie te voeren in zijn restaurant. Gasten van de Spanish Taverne of Mountainside worden gevraagd op wie ze gaan stemmen tijdens de verkiezingen in november. Daarmee maken ze kans op een gratis kreeftenmenu. De resultaten van de poll zijn wekelijks te lezen op een groot bord voor de zaak.

‘Dit brengt twee gepassioneerde groepen bij elkaar. Namelijk liefhebbers van politiek en kreeften’, meldt Manual Garcia, manager van het horecabedrijf. De actie start begin juni en loopt door tot en met de verkiezingen in november. Garcia hoopt met de ‘politiek-kreeftenactie’ veel bezoekers te ontvangen. Winnaars van het gratis kreeftenmenu ontvangen tevens een certificaat.

Reageer op dit artikel