nieuws

Stemmen op beste verhaal beursactie Misset Horeca

Horeca

De lijnen om te stemmen op het beste verhaal voortkomend uit de Horecava-beursactie van Misset Horeca, staan open. Tijdens de Horecava konden beursbezoekers op de stand van Misset Horeca een eigen cover laten maken en aangeven waarom zij een artikel in het blad moeten krijgen. Het meest gekozen verhaal krijgt een teambuildingsarrangement en een artikel in Misset Horeca.

Stemmen op beste verhaal beursactie Misset Horeca

Uit de honderden inzendingen zijn vijf verhalen met bijbehorende covers geselecteerd. Deze staan afgebeeld op een speciale pagina op MissetHoreca.nl. Bij elke cover staat een motivatie van de inzender waarom hij of zij vindt dat dit horecabedrijf een artikel in Misset Horeca moet hebben.

Bezoekers van MissetHoreca.nl kunnen de komende tijd hun voorkeur kenbaar maken. Het verhaal met de meeste stemmen wint de beursactie van Misset Horeca en krijgt een artikel in Misset Horeca en een prachtig teambuildingsarrangement voor twintig personen op Terschelling, aangeboden door Frisse Wind Events.

De vijf kanshebbers zijn Café Restaurant Spaarne 66, Theater aan de Parade, Sociëteit de Unie, cateringbedrijf Sailing Eldorado bv en Grand Café Branco. Deze bedrijven zijn gekozen uit het totale aanbod van ruim driehonderd covers.

Reageer op dit artikel