nieuws

Stephan Möllers wint kookwedstrijd NK Jonge Koks

Horeca

Creativiteit en goed georganiseerd werken hebben Stephan Möllers van Lambermon’s Kooktheater in Haarlem de overwinning bij de kookwedstrijd NK Jonge Koks bezorgd. De leerling van ROC Leiden won de SVH-wedstrijd, waarin volgens jurylid Marc van Gullik veel vooruitgang werd geboekt op het gebied van HACCP.

Stephan Möllers wint kookwedstrijd NK Jonge Koks

In een uitpuilende HorecavArena bleef Möllers op de laatste beursdag van de Horecava Mark Fluitman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam voor. Derde werd Willem Schaafsma van Mangerie De Kerstentuin, eveneens uit Amsterdam.

In een uitpuilende HorecavArena bleef Möllers op de laatste beursdag van de Horecava Mark Fluitman van restaurant Ciel Bleu in Amsterdam voor. Derde werd Willem Schaafsma van Mangerie De Kerstentuin, eveneens uit Amsterdam.

Reageer op dit artikel