nieuws

Sterke drinkbekers

Horeca

Veriplast International introduceert een nieuwe 200 cc drinkbeker. Deze bekers zijn bijzonder geschikt voor het drinken van water uit watercoolers. ‘Het gebruik van watercoolers in bedrijfskantines, pantry’s en openbare gebouwen stijgt nog jaarlijks. Met de nieuwe drinkbekers combineren we de hygiënische voordelen met gebruiksgemak’, aldus de producent. Veriplast International introduceert een nieuwe 200 cc drinkbeker. […]

Veriplast International introduceert een nieuwe 200 cc drinkbeker. Deze bekers zijn bijzonder geschikt voor het drinken van water uit watercoolers. ‘Het gebruik van watercoolers in bedrijfskantines, pantry’s en openbare gebouwen stijgt nog jaarlijks. Met de nieuwe drinkbekers combineren we de hygiënische voordelen met gebruiksgemak’, aldus de producent.

Veriplast International introduceert een nieuwe 200 cc drinkbeker. Deze bekers zijn bijzonder geschikt voor het drinken van water uit watercoolers. ‘Het gebruik van watercoolers in bedrijfskantines, pantry’s en openbare gebouwen stijgt nog jaarlijks. Met de nieuwe drinkbekers combineren we de hygiënische voordelen met gebruiksgemak’, aldus de producent.

De uit kunststof polypropyleen vervaardigde bekers zijn flexibel en sterk en geschikt voor zowel koude als warme dranken. De drinkbekers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en transparant.

Informatie: Veriplast International, Wijchen, tel. (024) 649 32 11.

De uit kunststof polypropyleen vervaardigde bekers zijn flexibel en sterk en geschikt voor zowel koude als warme dranken. De drinkbekers zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en transparant.

Informatie: Veriplast International, Wijchen, tel. (024) 649 32 11.

Reageer op dit artikel