nieuws

Sterrenjacht-winnares speelt Grace in musical Annie

Horeca

Renée van Wegberg gaat in de musical Annie de rol vertolken van Grace, de secretaresse van miljonair Oliver Warbucks. De musical, een productie van Efteling Theater Producties in samenwerking met Albert Verlinde, Roel Vente en Aad Ouborg is te zien in het Efteling Theater van 22 november tot en met 25 februari 2007.

Renée van Wegberg werd in 2004 door AVRO´s Sterrenjacht uitgekozen tot hét multi-talent op het gebied van zang en dans in Nederland. Met haar rol in de musical versterkt Van Wegberg de cast met o.a. Edwin Rutten (Daddy Warbucks) en Loeki Knol (Miss Hannigan). Renée van Wegberg over haar rol in Annie: “Ik kijk er erg naar uit om in het Efteling Theater te spelen. Het wordt mijn eerste grote rol in een musical en het lijkt me ontzettend leuk om het personage Grace te vertolken. Daarnaast vind ik het geweldig om in een familiemusical te spelen, want kinderen zijn vaak heel onbevangen en enthousiast in hun reactie op dat wat er op het podium gebeurt. Daarnaast kijk ik erg uit naar de samenwerking met Edwin Rutten.” Over de Efteling zegt Renée: “Ik ben natuurlijk veel in de Efteling geweest als bezoeker. Als kind vond ik Droomvlucht prachtig, maar de Python is ook één van mijn favoriete attracties.“

Reageer op dit artikel