nieuws

Stevige slagroom uit spuitbus

Horeca

Friesland Madibic Food Service introduceerde de nieuwe generatie Hollandia slagroom uit een spuitbus. ‘Een unieke en innovatieve technologie zorgen voor een betere stand en stevigheid, een volle en romige smaak en een mooie structuur’, aldus de producent. De slagroom uit spuitbus is vanaf week 22 verkrijgbaar via de locale grossiers. Informatie: Friesland Madibic Food Service, […]

Friesland Madibic Food Service introduceerde de nieuwe generatie Hollandia slagroom uit een spuitbus.
‘Een unieke en innovatieve technologie zorgen voor een betere stand en stevigheid, een volle en romige smaak en een mooie structuur’, aldus de producent. De slagroom uit spuitbus is vanaf week 22 verkrijgbaar via de locale grossiers.

Informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040) 299 01 11.

Reageer op dit artikel