nieuws

Stijlvolle presentatie broodbeleg

Horeca

Van Oordt Portion Pack, producent van food en non-food verpakkingen voor eenpersoonsgebruik, bracht onlangs een broodbeleg presentatiekistje op de horeca en catering markt. Broodbeleg producten zijn in dit presentatiekistje op een stijlvolle manier in het restaurant te presenteren. Op een overzichtelijke manier is een gevarieerd aanbod aan te bieden die naar eigen inzicht is in […]

Van Oordt Portion Pack, producent van food en non-food verpakkingen voor eenpersoonsgebruik, bracht onlangs een broodbeleg presentatiekistje op de horeca en catering markt. Broodbeleg producten zijn in dit presentatiekistje op een stijlvolle manier in het restaurant te presenteren. Op een overzichtelijke manier is een gevarieerd aanbod aan te bieden die naar eigen inzicht is in te vullen.

De producten zijn bovendien per smaak te bestellen. De ‘smaakvol’ bedrukte cups zijn hygiënisch, tijdbesparend en zuinig in gebruik en geschikt voor ieder buffet.
Informatie: Van Oordt Portion Pack, Oud-Beijerland, tel. (0186) 63 07 99 of www.oordt.com.

Reageer op dit artikel