nieuws

Stijlvolle schoenpoetsmachine

Horeca

Shoecaddy Designa is een nieuwe schoenpoetsmachine van Jos America Machines. Dit is een schoenpoetsmachine met dubbele functie; schoenpoetsen en reclamedrager. Bij de entree van een hotel of restaurant zal deze design schoenpoetsmachine de aandacht van talloze bezoekers trekken. Mede daardoor is deze machine ook een ideale reclamedrager. De kleuren en de bedrukking zijn geheel naar […]

Shoecaddy Designa is een nieuwe schoenpoetsmachine van Jos America Machines. Dit is een schoenpoetsmachine met dubbele functie; schoenpoetsen en reclamedrager. Bij de entree van een hotel of restaurant zal deze design schoenpoetsmachine de aandacht van talloze bezoekers trekken. Mede daardoor is deze machine ook een ideale reclamedrager. De kleuren en de bedrukking zijn geheel naar wens aan te passen.

Shoecaddy Designa is een nieuwe schoenpoetsmachine van Jos America Machines. Dit is een schoenpoetsmachine met dubbele functie; schoenpoetsen en reclamedrager. Bij de entree van een hotel of restaurant zal deze design schoenpoetsmachine de aandacht van talloze bezoekers trekken. Mede daardoor is deze machine ook een ideale reclamedrager. De kleuren en de bedrukking zijn geheel naar wens aan te passen.

De shoecaddy Designa is vervaardigd uit duurzaam metaal en voorzien van accessoires, zoals bijvoorbeeld een sensor met tijdschakelaar.

Informatie: Jos America Machines, Vlijmen, tel. (073) 511 91 23 of www.shoepolishmachines.com.

De shoecaddy Designa is vervaardigd uit duurzaam metaal en voorzien van accessoires, zoals bijvoorbeeld een sensor met tijdschakelaar.

Informatie: Jos America Machines, Vlijmen, tel. (073) 511 91 23 of www.shoepolishmachines.com.

Reageer op dit artikel