nieuws

Stilte op Wijnplein van Horesca

Horeca

Het ziet er erg gezellig uit. Het Wijnplein op de horecabeurs Horesca in Zuidlaren.Zo gezellig dat je zou gaan zitten wachten op wijnproeverijen, lezingen en eventueel zelfs proeverijen van wijn/spijscombinaties. Een snelle rondvraag bij de standhouders zorgt voor een andere blik op het gezellig plein. ‘Nee hoor, hier wordt verder niets georganiseerd.

De wijnleveranciers rondom het plein zijn maandagochtend duidelijk. Er is geen programma op het Wijnplein. In het beursblad staat dat bezoekers ‘uitgebreid kunnen rondneuzen bij de verschillende leveranciers en in een sfeervolle ambiance rustig kunnen proeven wat er aangeboden wordt in wijnland’. In de praktijk houdt dit een enkele keer in dat een beursbezoeker met een goed glas wijn plaats neemt op het terras. Vaker nog zijn het beursbezoekers met vermoeide voeten. Je kunt hier dus met recht spreken van een gemiste kans om de wijnleveranciers en hun mooie aanbod in te schijnwerpers te zetten.

De wijnleveranciers rondom het plein zijn maandagochtend duidelijk. Er is geen programma op het Wijnplein. In het beursblad staat dat bezoekers ‘uitgebreid kunnen rondneuzen bij de verschillende leveranciers en in een sfeervolle ambiance rustig kunnen proeven wat er aangeboden wordt in wijnland’. In de praktijk houdt dit een enkele keer in dat een beursbezoeker met een goed glas wijn plaats neemt op het terras. Vaker nog zijn het beursbezoekers met vermoeide voeten. Je kunt hier dus met recht spreken van een gemiste kans om de wijnleveranciers en hun mooie aanbod in te schijnwerpers te zetten.

Reageer op dit artikel