nieuws

Strand Zuid wint Award

Horeca

Amsterdam RAI heeft tijdens de negende verkiezing van de AEO Excellence Awards in Londen de Innovatie Award gewonnen voor het concept Strand Zuid. De AEO (Association of Exhibition Organizers) Excellence Awards worden jaarlijks toegekend aan bedrijven die een bijzondere prestatie hebben verricht binnen de ‘Exhibition Industry’.Amsterdam RAI was genomineerd in de categorie “Venue Facilities Development & Innovation” met als inzending Strand Zuid. De RAI ging voor de Innovatie Award de competitie aan met de NEC Group die diverse venues in Birmingham vertegenwoordigd.

Strand Zuid wint Award

Amsterdam RAI is beurzen, congressen, theater en andere evenementen, maar sinds vorig jaar zomer is Amsterdam RAI ook een plek om naar het strand te gaan. Het initiatief heeft voor Amsterdam RAI geen directe commerciële doelstellingen, maar staat symbool voor de verbondenheid van de RAI met Amsterdam en de Amsterdammers. Strand Zuid is meer dan een trendy alternatief voor de kust: het is een kindvriendelijk en volledig uitgerust strand met terras, een boulevard, beachvolleybalveld, strandstoelen en hangmatten.

Hoewel het strand vooral een publieke functie heeft, is het ook een unieke locatie voor ontvangsten en partijen. Trevor Foley, Events Industry Alliance’s Group Chief Executive commented “Amsterdam RAI are to be congratulated on their winning entry which was an excellent example of an exhibition venue developing an idea, proving that it could work and enhancing the overall visitor experience”. John van Stolk (r) en Hans van der Veldt (l), beiden Business Development Manager bij Amsterdam RAI hebben de award in Londen in ontvangst genomen.

Reageer op dit artikel