nieuws

Studenten maken amusediner voor Villa Pardoes

Horeca

Studenten van de Bredase NHTV International Hotel Management School houden een gastronomisch evenement bij Landgoed Wolfslaar in Breda. De studenten serveren een amusemenu van maar liefst veertien gangen voor het goede doel, Villa Pardoes.

Doel van het evenement is geld in te zamelen voor Villa Pardoes, een organisatie die chronisch zieke kinderen een vakantie met ouders en familie aanbiedt. De studenten verzorgen op 23 februari 2006 het omvangrijke amusemenu voor circa negentig gasten. De gerechten worden bereid door verschillende jonge koks.

Gasten worden ontvangen met een glas champagne van het exclusieve merk Moët&Chandon. ‘Daarna serveren we de veertien amusegerechten. Naast het serveren van de gerechtjes schenken we een wijnarrangement. Dit in de vorm van kleine proefhoeveelheden bij iedere gang’, aldus Tim Timmermans van NHTV namens de projectgroep

De organisatie zegt momenteel in gesprek te zijn met restaurantclub Jeunes Restaurants d’Europe en kunstenaar Pim Smit. Timmermans: ‘Smit is een schilder met een eigentijdse stijl van kunstwerken en doet veel voor het goede doel. Wij hebben hem benaderd om een expositie van zijn kunstwerken te houden, en daarbij een schilderwerk op de avond zelf te maken en deze te veilen voor het goede doel.’

Reageer op dit artikel